Buiten bewegwijzering

collage-buitenbewegwijzering

Buiten bewegwijzering borden (en andere informatie dragers) zijn onmisbaar in en rondom kantoren, industrieterreinen, ziekenhuizen, parkeergarages, hotels en bij alle andere gebouwen waar vele gasten, patiënten, bezoekers en medewerkers zich bewegen. Bewegwijzering helpt in de oriëntatie, dat is het voornaamste doel. Maar bewegwijzering is ook klantvriendelijk, stelt mensen gerust en zorgt voor efficiency.

Bewegwijzering voor buiten wordt vaak uitgevoerd met bewegwijzeringsborden, zowel tegen muren gemonteerd als losstaand in de grond. Maar ook zuilen, parkeerborden, verwijzingsborden helpen bij de oriëntatie.

Bewegwijzering kan op verschillende manieren worden uitgevoerd. Meestal worden de kleuren en lettertypes van een organisatie in de bewegwijzering verwerkt. Dit vergroot de herkenbaarheid en de uniformiteit. Maar ook symbolen en pictogrammen zien we vaak bij bewegwijzering. Dit is met name handig voor een grote herkenbaarheid op grotere afstand maar ook in situaties van internationale bezoekers en verkeer.

Bosman Letters & Reklame is al decennia betrokken bij bewegwijzering, zowel binnen als buiten. Door de ervaring die opgedaan is bij de bewegwijzering van onder andere ziekenhuizen, musea, kantoorcomplexen en gemeentehuizen kan Bosman Letters gerust als specialist gezien worden. Werkend met verschillende systemen en verschillende leveranciers, van eenvoudig tot luxe design is er altijd wel een oplossing voor de binnen bewegwijzering voorhanden. Overigens verzorgen wij ook custom made bewegwijzering, helemaal speciaal voor de klant ontworpen en geproduceerd.

Interesse in de expertise van Bosman Letters & Reklame? Klik hier voor een offerte of bel 020 6629803.