Reclameborden

fotojet-reclameborden
Reclameborden en sponsorborden zijn niet meer weg te denken uit alle sportaccommodaties. De reclameborden zorgen voor uitstraling op de sportparken, maar helpen ook sportclubs aan sponsorinkomsten.  Reclameborden van Bosman Letters & Reklame zijn in verschillende soorten en maten te verkrijgen. Doordat wij slim gebruik maken van kennis, middelen en de nieuwste technologische ontwikkelen, zijn wij prima in staat ieder gewenst reclamebord te maken. Verder kunnen wij u uitstekend van advies voorzien over bestaande reclameborden, denk hierbij aan vervanging van verouderde borden of juist een nieuwe beplakking.

Vaak denkt men bij een reclamebord aan borden aan het pand, langs de weg of bij de sportvereniging. Maar er zijn ook reclamebord toepassingen uitsluitend voor binnen gebruik. Denk hierbij aan wegbewijzering (routing door het pand) of borden aan de muur, POS materiaal, borden in supermarkten etc. Vaak maken we dan geen gebruik van trespa reclameborden, alu panel reclameborden of van dibond reclameborden, maar van geschuimd pvc reclameborden. Deze borden zijn veel lichter en bovendien goedkoper te produceren.

Niet alleen sportverenigingen hebben belangstelling getoond bij ons voor reclameborden. Denkt u eens aan makelaarsborden, te koop borden of zelfs borden langs de weg. Allemaal te realiseren bij Bosman Letters & Reklame. Wij zijn al decennia betrokken met projecten betreffende reclameborden en natuurlijk nog vele andere activiteiten.

Soorten materiaal borden bij Bosman Letters en Reklame:

  • Trespa
  • Dibond
  • Geschuimd PVC (binnen gebruik)

Verder kunnen wij een uitstekend werkend railsysteem op maat voor u verzorgen waarbij de reclame worden gemakkelijk geplaatst kunnen worden. Dit komt de levensduur van de borden ten goede, omdat de borden heel degelijk vast gezet worden. Vraag naar de mogelijkheden.

Bekenden van Bosman Letters en Reklame zijn AFC Amsterdam, Pinoké, Hurley, SC Buitenveldert, SV Schaerweijde, Frans Otten Stadion en nog vele anderen..

Reclamebord AFC 5 Reclamebord AFC 6 Reclameborden Schaerweijde (1) Reclameborden Schaerweijde (2) Reclamebord AFC 10