Buiten bewegwijzering

Benieuwd naar al onze bewegwijzering systemen? Klik dan hier om door de uitgebreide Style+ catalogus te bladeren….

Onmisbaar zijn ze. Bewegwijzeringsborden voor buiten en andere informatiedragers bij kantoren, industrieterreinen, ziekenhuizen, parkeergarages, hotels en bij alle andere gebouwen waar vele gasten, patiënten, bezoekers en medewerkers van A naar B moeten. Bewegwijzering helpt in de oriëntatie, dat is het voornaamste doel. Maar verder is bewegwijzering niet alleen klantvriendelijk, het stelt mensen ook gerust en het zorgt voor efficiency.
Bewegwijzering voor buiten wordt vaak uitgevoerd met bewegwijzeringsborden, zowel tegen muren gemonteerd als losstaand in de grond. Maar ook zuilen, parkeerborden en verwijzingsborden helpen bij de oriëntatie

 

Bewegwijzering kan op verschillende manieren worden uitgevoerd. Meestal zien we de kleuren en lettertypes van een organisatie in de bewegwijzering terugkomen. Dit vergroot de herkenbaarheid en de uniformiteit. Maar ook symbolen en pictogrammen zien we vaak terugkeren bij bewegwijzering. Dit is met name handig voor een goede herkenbaarheid op grotere afstand maar ook in het geval van internationale bezoekers en verkeer.

Specialist

 Bosman Letters & Reklame is al decennia actief op het gebied van bewegwijzering, niet alleen voor binnen maar ook voor buiten. Doordat we veel ervaring hebben opgedaan bij de bewegwijzering van onder andere ziekenhuizen, musea, kantoorcomplexen en gemeentehuizen kunt u ons gerust als specialist zien. Verder werken we met verschillende systemen en met verschillende leveranciers. Of u nou kiest voor een eenvoudig of een luxe design,wij hebben altijd een oplossing voor de bewegwijzering voorhanden. Overigens verzorgen wij ook custom made bewegwijzering; speciaal voor de klant ontworpen en geproduceerd.

Interesse in de expertise van Bosman Letters & Reklame? Klik hier voor een offerte of bel 020 6629803.