Zuilen

Ze zijn onmisbaar in en rondom onder andere kantoren, industrieterreinen, ziekenhuizen, parkeergarages en hotels. Dan hebben we het over zuilen, bewegwijzeringsborden voor buiten en andere informatiedragers. Want dat zijn tenslotte de plekken waar vele gasten, bezoekers en medewerkers van A naar B moeten.

Bewegwijzering helpt in de oriëntatie, dat is het voornaamste doel. Maar verder is bewegwijzering niet alleen klantvriendelijk, het stelt mensen ook gerust en zorgt voor efficiency. Voor bewegwijzering voor buiten wordt vaak gewerkt met bewegwijzeringsborden. Deze worden ofwel tegen muren gemonteerd ofwel losstaand in de grond. Maar net zo goed helpen zuilen, parkeerborden en verwijzingsborden bij een betere oriëntatie. 

Volop keuze

Zuilen kunnen we leveren in verlichte en onverlichte uitvoeringen. In standaardmaten maar ook op maat gemaakt. Ze zijn verder verkrijgbaar met full color prints of met snijfolie teksten. En niet alleen in het wit, maar ook in RAL kleur gespoten of in de populaire aluminium uitvoering.

Bewegwijzering kan op verschillende manieren worden uitgevoerd. Meestal komen de kleuren en lettertypes van een organisatie in de bewegwijzering terug. Dit vergroot de herkenbaarheid en de uniformiteit. Maar ook symbolen en pictogrammen zien we vaak bij bewegwijzering terugkeren. Dit is met name handig voor een goede herkenbaarheid op grotere afstand maar ook in het geval van internationale bezoekers en verkeer.

Specialist

Bosman Letters & Reklame is al decennia actief op het gebied van bewegwijzering, niet alleen voor binnen maar ook voor buiten. Doordat we veel ervaring hebben opgedaan bij de bewegwijzering van onder andere ziekenhuizen, musea, kantoorcomplexen en gemeentehuizen kunt u ons gerust als specialist zien. Verder werken we met verschillende systemen en met verschillende leveranciers. Of u nou kiest voor een eenvoudig of een luxe design,wij hebben altijd een oplossing voor de bewegwijzering voorhanden. Overigens verzorgen wij ook custom made bewegwijzering; speciaal voor de klant ontworpen en geproduceerd.

Interesse in de expertise van Bosman Letters & Reklame? Klik hier voor een offerte of bel 020 6629803.