Binnen bewegwijzering

Benieuwd naar alle bewegwijzering systemen? Klik hier om door de uitgebreide Style+ catalogus te bladeren….

Bewegwijzeringsborden zijn onmisbaar in kantoren, musea, ziekenhuizen, openbare ruimtes, hotels en alle andere gebouwen waar vele gasten, patiënten, bezoekers en medewerkers zich bewegen. Bewegwijzering helpt in de oriëntatie, dat is het voornaamste doel. Maar bewegwijzering is ook klantvriendelijk, stelt mensen gerust en zorgt voor efficiency.

Bewegwijzering binnen wordt vaak uitgevoerd met bewegwijzeringsborden, zowel tegen een wand gemonteerd als hangend aan het plafond. Maar ook zuilen en letterteksten tegen muren zien we veelvuldig terug. Ook snijteksten uit folie op ramen of gladde wanden zijn een uitstekende mogelijkheid voor bewegwijzering.

 

Bewegwijzering kan op verschillende manieren worden uitgevoerd. Meestal worden de kleuren en lettertypes van een organisatie in de bewegwijzering verwerkt. Dit vergroot de herkenbaarheid en de uniformiteit. Maar ook symbolen en pictogrammen zien we vaak bij bewegwijzering. Dit is met name handig voor een grote herkenbaarheid op grotere afstand maar ook in situaties van internationale bezoekers en verkeer.

Specialist

Bosman Letters & Reklame is al decennia actief op het gebied van bewegwijzering, niet alleen voor binnen maar ook voor buiten. Doordat we veel ervaring hebben opgedaan bij de bewegwijzering van onder andere ziekenhuizen, musea, kantoorcomplexen en gemeentehuizen kunt u ons gerust als specialist zien. Verder werken we met verschillende systemen en met verschillende leveranciers. Of u nou kiest voor een eenvoudig of een luxe design,wij hebben altijd een oplossing voor de  bewegwijzering voorhanden. Overigens verzorgen wij ook custom made bewegwijzering; speciaal voor de klant ontworpen en geproduceerd.

Interesse in de expertise van Bosman Letters & Reklame? Klik hier voor een offerte of bel 020 6629803.