Reclameborden

Uit geen enkele sportaccommodatie zijn ze nog weg te denken: reclameborden en sponsorborden De reclameborden garanderen niet alleen een goede uitstraling op sportparken, maar helpen ook sportclubs aan sponsorinkomsten. In verschillende soorten en maten zijn ze te verkrijgen, de reclameborden van Bosman Letters & Reklame Doordat wij slim gebruik maken van kennis, middelen en de nieuwste technologische ontwikkelingen, kunnen wij ieder gewenst reclamebord maken. Verder kunnen wij u ook uitstekend advies geven over bestaande reclameborden. Denk hier aan vervanging van verouderde borden of juist aan nieuwe beplakking.

 

Reclameborden voor binnen

Denk je aan een reclamebord, dan denk je al snel aan een bord voor buiten. Maar er zijn ook reclameborden die alleen voor binnen geschikt zijn. Denk hier aan onder andere bewegwijzering (routing door het pand) of borden aan de muur, POS-materiaal of borden in supermarkten. Meestal maken we binnen geen gebruik van trespa reclameborden, aluminium panel reclameborden of van dibond reclameborden, maar van geschuimd pvc reclameborden. Deze borden zijn niet alleen veel lichter, maar ook goedkoper om te produceren.

Belangstelling uit vele hoeken

Niet alleen sportverenigingen zijn geinteresseerd in onze reclameborden. Maar ook makelaarskantoren toonden al interesse met het oog op hun te koop-borden of borden langs de weg. Voor al deze borden kunt u terecht bij Bosman Letters & Reklame. Wij zijn al decennia betrokken bij projecten waar reclameborden verzorgd moeten worden. En natuurlijk kunt u voor vele andere activiteiten bij ons terecht.

Bosman Letters & Reklame-borden zijn er in verschillende materialen:
• Trespa
• Dibond
• Geschuimd PVC (binnen gebruik)
Verder kunnen wij een uitstekend werkend railsysteem op maat voor u verzorgen waarbij de reclameborden gemakkelijk geplaatst kunnen worden. Daardoor hebben de borden een langere levensduur. Want ze worden heel degelijk vastgezet. Vraag ons naar de mogelijkheden – we helpen u graag!
Bekenden van Bosman Letters & Reklame zijn onder andere: AFC Amsterdam, Pinoké, Hurley, SC Buitenveldert, SV Schaerweijde en het Frans Otten Stadion.

Kijk in onze webshop Printproduktenshop.nl voor de prijzen van onze reclameborden.