Parkeerborden

Parkeerborden,  bewegwijzeringsborden voor buiten en andere informatiedragers. Onmisbaar zijn ze  bij kantoren, industrieterreinen, ziekenhuizen, parkeergarages, hotels en alle andere gebouwen waar verschillende personen van A naar B moeten. Bewegwijzering helpt in de oriëntatie, dat is het voornaamste doel. Maar verder is bewegwijzering ook klantvriendelijk, stelt het mensen gerust en zorgt het voor efficiency.

Bewegwijzering buiten 

Voor bewegwijzering buiten worden vaak bewegwijzeringsborden gebruikt. Deze worden aan de muur gemonteerd of staan los in de grond. Maar ook onder andere zuilen, parkeerborden en  verwijzingsborden helpen bij de oriëntatie. Parkeerborden zijn niet alleen een service naar uw klanten, gasten, medewerkers en bezoekers. Maar ze hebben ook een andere functie. Bij gedeelde parkeerterreinen zorgen ze voor toewijzing en organisatie.

Verschillende mogelijkheden

 

Bewegwijzering kan op verschillende manieren worden uitgevoerd. Meestal worden de kleuren en lettertypes van een organisatie in de bewegwijzering verwerkt. Voordelen; het vergroot de herkenbaarheid en de uniformiteit. Maar ook symbolen en pictogrammen zien we vaak bij bewegwijzering terugkeren. Dit is met name handig voor een goede herkenbaarheid op grotere afstand maar verder ook in het geval van internationale bezoekers en verkeer.

 

Specialist

 

Bosman Letters & Reklame is al decennia actief op het gebied van bewegwijzering, niet alleen voor binnen maar ook voor buiten. Doordat we veel ervaring hebben opgedaan bij de bewegwijzering van onder andere ziekenhuizen, musea, kantoorcomplexen en gemeentehuizen kunt u ons gerust als specialist zien.  We werken met verschillende systemen en met verschillende leveranciers. Of u nou kiest voor een eenvoudig of een luxe design,wij hebben altijd een oplossing voor de  bewegwijzering voorhanden. Overigens verzorgen wij ook custom made bewegwijzering; speciaal voor de klant ontworpen en geproduceerd.

Interesse in de expertise van Bosman Letters & Reklame? Klik hier voor een offerte of bel 020 6629803.